Az év zenei nagyfesztiválja


Ebbe a kategóriába tartoznak azok a Magyarországon megrendezett fesztiválok, amelyen 100 000 főt meghaladó látogatót regisztráltak és fő hangsúlyt a koncertek kapják. A fesztivál hossza bármilyen lehet.

vissza &

Volt Fesztivál

  Sopron
32,85%

FEZEN

  Székesfehérvár
17,25%

Szegedi Ifjúsági Napok

  Szeged
11,91%

Strand Fesztivál

  Zamárdi
10,27%

Campus Fesztivál

  Debrecen
8,83%

Sziget Fesztivál

  Budapest
7,6%

EFOTT

  Velence
4,93%

Balaton Sound

  Zamárdi
3,29%

Ozora Fesztivál

  Ozora
2,26%

B.my.Lake

  Zamárdi
0,82%

Oszd meg másokkal is!

A Koncert.hu 2020. február 1-jén meghirdette AZ ÉV KONCERTJE szavazást. A verseny célja, hogy kiderüljön, a 2019-ban Magyarországon megrendezett koncertek közül melyek voltak a legjobbak a közönség szavazatai alapján. A koncerteken kívül külön kategóriában versenyeztetjük a zenekaroknak, énekeseknek rendszeresen  koncertezési lehetőséget nyújtó szórakozóhelyeket, valamint a zenei fesztiválokat is.

 

Szavazz arra a koncertre, szórakozóhelyre, fesztiválra, amelyik szerinted a legjobb volt tavaly! Minden kategóriában egyszer szavazhatsz.

 

A szavazás után add meg e-mail címedet, ezzel hitelesíted voksodat, és szavazatodat oszd meg a Facebook-on, hogy kedvenced minél több szavazatot kaphasson. A jelöltek mellett találsz egy ikont, aminek segítségével a jelölt link-jét tudod kimásolni, így további szavazatokat gyűjthetsz, ha ezeket elhelyezed a weben.

 

A SZAVAZÁS FEBRUÁR 24-IG TART!

 

Eredményhirdetés: február 25-én 

 

Ha bármilyen kérdésed van, olvasd el versenyszabályzatunkat!

  

Santana