Az év zenei nagyfesztiválja


Ebbe a kategóriába tartoznak azok a Magyarországon megrendezett fesztiválok, amelyen 100 000 főt meghaladó látogatót regisztráltak és fő hangsúlyt a koncertek kapják. A fesztivál hossza bármilyen lehet.

vissza &

SZIN

  Szeged
36,88%

Volt Fesztivál

  Sopron
30,26%

Strand Fesztivál

  Zamárdi
12,78%

Campus Fesztivál

  Debrecen
6,31%

Sziget Fesztivál

  Budapest
6,1%

EFOTT

  Velence
4,23%

Balaton Sound

  Zamárdi
3,44%

Oszd meg másokkal is!

A Koncert.hu 2019. február 1-jén meghirdette AZ ÉV KONCERTJE szavazást. A verseny célja, hogy kiderüljön, a 2018-ban Magyarországon megrendezett koncertek közül melyek voltak a legjobbak a közönség szavazatai alapján. A koncerteken kívül külön kategóriában versenyeztetjük a zenekaroknak, énekeseknek rendszeresen  koncertezési lehetőséget nyújtó szórakozóhelyeket, valamint a zenei fesztiválokat is.

 

Szavazz arra a koncertre, szórakozóhelyre, fesztiválra, amelyik szerinted a legjobb volt tavaly! Minden kategóriában egyszer szavazhatsz.

 

A szavazás után add meg e-mail címedet, ezzel hitelesíted voksodat, és szavazatodat oszd meg a Facebook-on, hogy kedvenced minél több szavazatot kaphasson. A jelöltek mellett találsz egy ikont, aminek segítségével a jelölt link-jét tudod kimásolni, így további szavazatokat gyűjthetsz, ha ezeket elhelyezed a weben.

 

A SZAVAZÁS FEBRUÁR 24-IG TART!

 

Eredményhirdetés: február 25-én 

 

Ha bármilyen kérdésed van, olvasd el versenyszabályzatunkat!